,,hledejte kvalitu, poznávejte dorty s pečetí L’Chefs,,

Naše

HoReCa dorty

Mrkvový dort s Maracujou​

Tradiční kombinace vláčného mrkvového korpusu, vlašských ořechů a naší tajné směsi koření. Máslový krém je vyrobený z poctivé belgické čokolády a jogurtového prášku. Korunu tomuto dortu nasazuje maracuja a sušené květy měsíčku. Luxusní chuťový zážitek, který prostě musíte mít!

Mrkvový dort
Pistáciový Fraisier s Ruby čokoládou

Pistáciový Fraisier s Ruby čokoládou

Klasická kombinace jahod a pistácií v našem podání. Nadýchaný, máslový pistáciový krém, šťavnatý vláčný korpus z pistáciové mouky, mrazem sušené jahody a dotek výjimečné belgické Ruby čokolády. Luxusní chuťový zážitek, který prostě musíte mít!

Extra Makový dort s višněmi

Nadýchaný makový korpus se snoubí s máslovým krémem z bílé belgické čokolády a jogurtového prášku. Dort je zdoben višňovou marmeládou, makovým ledem a sušenými okvětními lístky. Luxusní chuťový zážitek, který prostě musíte mít!

Makový dort
Dort Špička s karibským rumem

Dort špička s karibským rumem a tonkou

Neodolatelná kombinace šťavnatého korpusu, máslového krému ze 72% čokolády, vaječného likéru s karibským rumem, špetkou exotické tonka fazole a křupkami z kakaových bobů. Kvalita bez kompromisů. Luxusní chuťový zážitek, který prostě musíte mít!

Karamelový dort se slaným karamelem a kousky datlí

Lehký karamelový korpus s kousky datlí se snoubí s máslovým karamelovým krémem s belgickou čokoládou a se špetkou himálajské kamenné soli. Dozdoben karamelovou omáčkou, křupavými karamelkami a datlemi ve zlatém prachu. Luxusní chuťový zážitek, který prostě musíte mít!

Karamel
Čokoládový dort Lchef

Čokoládový dort s malinami

Neodolatelná kombinace čokoládového korpusu s máslovým krémem vyrobeným ze 72% belgické čokolády, s příchutí grenadiny a malinového džemu. Dort je dozdoben kousky mrazem sušených malin, křupavých karamelek v měděném prachu a plátky indické růže. Luxusní chuťový zážitek, který prostě musíte mít!

Competition Winner

0

Regular Satisfied Clients

0

Year Experience

0

Skilled Chiefs

0